Porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom

Industrija pilećeg mesa „Avramović” osnovana je 2001. godine kao porodična firma koja je kvalitetom proizvoda stekla poverenje kupaca i izborila se za svoje mesto na tržištu.

2006.godine naše pogone opremili smo najsavremenijom opremom kako bismo tržištu ponudili sveže pileće meso i mesne prerađevine najvišeg kvaliteta.

U 2017. godini napravili smo sledeći veliki korak i sagradili jedan od najsavremenijih pogona na ovim prostorima, efektivno povećavajući proizvodne kapacitete za X% – stvarajući uslove da opslužimo rastuću mrežu maloprodajnih objekata kao i mnogobrojne partnere.

U postojećim pogonima proizvodi se nekoliko grupa proizvoda:

  • Sveže i smrznuto pileće meso Grill obrade pakovano u rinfuzi i podloškama
  • Sveže i smrznuto konfekcionirano pileće meso u zbirnim pakovanjima i podloškama
  • Prerađevine od pilećeg mesa: kuvani i bareni polutrajni proizvodi u potpunosti egalizovani u pojedinačnoj i zbirnoj ambalaži
avramovic farm ilustration

Naši partneri

Hyatt
Crowne Plaza
Grand Casino
Nedeljkovic
Varoš kapija
Bel Expo Centar
Mlekara Šabac
Gozba Vojka
Agropapuk
hrana produkt
vahali
olympus plaza

Sertifikovana kompanija

Industrija pilećeg mesa „Avramović“ poseduje sledeći sertifikat u oblasti proizvodnje, prerade, pakovanja i prodaje živinskog mesa i proizvoda od živinskog mesa:


certificate badge

Reg. br. sertifikata: 12 500 34867 TMS

Sertifikaciona šema za HACCP sistem menadžmenta bazirana je na zahtevima DIN EN 15593:2008, Ambalaža — upravljanje higijenom u proizvodnji ambalaže za prehrambene proizvode i Codex Alimentarius: Analiza opasnosti i kritične kontrolne tačke (HACCP) i Vodič za primenu i opšti principi higijene hrane (CAC/RCP 1-1969, Rev. 4 – 2003)

Nagrade

Proizvodi industrije pilećeg mesa „Avramović“ su osvajači mnogobrojnih priznanja za kvalitet. Posebno se ističu brojne medalje kao i šampionski pehar za kvalitet mesa i prerađevina osvojeni na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu 2010 godine.

Visoki standardi kvaliteta, kontinuirano ulaganje u rast i razvoj proizvodnje te širok asortiman svežih, zamrznutih, trajnih i polutrajnih mesnih proizvoda obeležja su poslovanja koje neguje industrija pilećeg mesa „Avramović“.

Some snacky bar